Seniye-Hüseyin Özalp Anaokulu

Vizyon: Atatürk, vatan,millet, bayrak,aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresi ile iyi iletişim kurabilen dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve Türkçeyi doğru ve güzel konuşan, hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirmek, onları ilkokula hazırlamak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmek ve bir üst düzeydeki okullara hazırlamak. Okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi, okulumuzu örnek bir okul haline getirmektir. Genel ahlak kurallarını çok iyi benimseyen, paylaşımcı, kendi çıkarları için değil, toplum bilinciyle çalışan bireyler yetiştirebilmektir. Çalışmalarımızda, öğrencilerimizin zekalarını en üst düzeyde kullanabilmelerini hedefliyoruz. Bilgiyi değil, bilgiyi elde etme yollarını öğretiyoruz. Her öğrencimize sosyal statü ayrımı yapmaksızın eşit yaklaşımımızla onların özgüvenlerini ön plana çıkarıyoruz. Biliyoruz ki kendine güvenen, girişimci, sosyal bireyler toplumu daima daha üst seviyelere taşıyacaktır.

Başarılar:

Saatler: 8:00-13:00 13:00-18:00